Acțiuni

Investiţii de peste 130.000 de lei la maternitatea Spitalului Judeţean

Printr-un parteneriat între Consiliul Judeţean şi Asociatia Aradensis a Cavalerilor Templieri OSMTH, cu sprijinul Profi.

Investiţie cu repetiţie la maternitatea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Dacă în luna februarie a acestui an Consiliul Judeţean, Asociaţia Aradensis şi Profi inaugurau lucrări de modernizare în valoare de aproximativ 30.000 de euro, acum aceiaşi „investitori” au făcut un gest similar. Marţi au fost prezentate public ultimele investiţii realizate de cei trei parteneri, valoarea acestora ridicându-se tot în jurul a 30.000 de euro.

Parteneriat eficient

În această etapă, procesul de modernizare a cuprins următoarele lucrări: demontare ferestre din lemn existente, montare ferestre noi, reparaţii şpaleţi geamuri şi zugrăveli, achiziţionare şi montare plasă de insecte. Valoarea lucrărilor s-a ridicat la 104.332 lei. Materialele şi manopera asigurate de către Asociaţia Aradensis a Cavalerilor Templieri OSMTH au totalizat 60.000 lei (din care 60% manopera iar 40% materialele). Valoarea geamurilor achiziţionate de către Consiliul Judeţean a fost de 74.779 lei. Executantul lucrărilor a fost SC Mirenis Grup SRL.

„Le mulțumesc investitorilor din mediul privat – Asociația Aradensis și Profi România –, care au decis să contribuie (și vreau să accentuez faptul că nu este pentru prima dată când o fac!) la îmbunătățirea condițiilor din Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad. Consiliul Județean este partener cu toți cei care se implică în dezvoltarea spitalului și îi invit pe cât mai mulți arădeni să se implice. De această dată, am dublat suma pe care partenerul privat a pus-o la dispoziție pentru lucrări și suntem deschiși să procedăm la fel și în alte situații care au ca rezultat condiții de spitalizare mai bune” – a declarat Sergiu Bîlcea, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

Lampă nouă

Pe lângă lucrările de modernizare, Ordinul Templier a investit 30.225 de lei în achiziţia unei lămpi scialitice Pentaled pentru Blocul operator. E un echipament vital în efectuarea operaţiilor care a înlocuit o lampă veche de aproximativ 80 de ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *